And the winner is…

Tak for alle Jeres rørende og kærlige svar til konkurrencen om en halskæde fra Jane Kønig! Det var svært for mig at vælge en vinder, så jeg fik Jane Kønig til at vælge den endelige og istedet for 1 , så valgte hun 4!! Tusind tak søde Jane!!

De 4 vindere er: ( kontakt mig på mail, så jeg kan få Jeres adresser)

Thank you for all your loving and touching answers regarding the competition of the necklace for Jane Kønig! It was difficult for me to choose a winner, so I asked Jane Kønig to choose the final one, but instead she choose 4 winners!! Thank you so much Jane!!

The 4 winners are: ( send me a mail with your address)

1. Cecilie Steenholdt:

Jeg ville vælge initialerne C og G. C efter mit navn, og G efter min mors navn, da hun døde efter lang tids sygdom sidste sommer. Hun vil altid stå som en stærk karakter, og hun hjælper mig stadig meget i hverdagen til trods for hun ikke er her mere. Det ville være så fint at have hende tæt på mit hjerte. Hun var en ildsjæl, som måtte forlade denne verden alt for tidligt i en alder af 54 år. Halskæde vil derfor være et materialistisk påmindelse om, at hendes ånd stadig lever videre.

2. Tanja: ( [email protected])

Fantastisk konkurrence! Jeg ville gerne have et J & T. Jeg er næsten lige blevet gift med min søde mand. Vi blev gift på vores 10 års kærestedag. Vi var bare os to og vores søde små unger. Ingen af os er ringe-typer så vi har ikke rigtig noget symbol på vores kærlighed, men denne halskæde ville være perfekt. Jeg krydser fingre…

3. Kia:

Jeg skal snart giftes og mangler SMYKKET til kjolen – og her er det jo! Så jeg ville uden tvivl få indgraveret et K og et A som er mit og min forlovedes forbogstaver.

4.Lone:

Kæreste Pernille.   Sikke en fin konkurrence, jeg har set at du selv flere ange har båret halskæden og hvor har jeg længe tænkt at sådan en kunne være fin at hænge om halsen. Jeg kunne godt tænke mig initialet L & M. Jeg blev for 10 måneder siden gravid, hvilket i sig selv var en sensation, da jeg som 12 årig mistede den ene æggestok. Jeg fandt under første scanning ud af at det var med tvillinger, og lykken ville ingen ende tage. Det gjorde den dog da jeg var i 6 måned begyndte der at forekomme komplikationer, og jeg blev scannet for derefter at finde ud af at tvillingerne var svækket og jeg måtte derfor få foretaget et kejsersnit. Begge børn kom til vernden og fik navnene Leon og Mila Mai, (derfor initialerne L & M) ullykkeligt klarede tvillingerne ikke den for tidlinge fødsel og de komplikationer de havde været udsat for, og døde 4 dage efter de var kommet til verden. Jeg er nu igen gravid, men jeg vil aldrig gglemme Leon og Mila Mai, og det vil denne halskæde hver dag minde mig om! Fortsat held og lykke med konkurrencen. Kærligst Lone