IN THE SHOWROOM

IMG_8458

After seeing the complete H&M x Isabel Marant collection this afternoon I found some favorites, that I’m for sure gonna buy…one of them was this cool oversized blazer!  The wool quality was amazing and the fit was great – I will show you my other favorites tomorrow and some snapshoot’s from the rest of the collection.. I have to start getting ready for an early dinner and then the party tonight.. See you later!

Efter at have set hele H&M x Isabel Marant kollektionen i eftermiddags, så fandt jeg selvfølgelig nogle favoritter, som jeg med sikkerhed vil købe..en af dem er denne super fede oversized blazer! Uld kvaliteten er så god og fitted er perfekt – jeg viser Jer mine øvrige favoritter i morgen, samt nogle snapshoot’s af resten af kollektionen… Nu skal jeg til at gøre mig klar til en tidlig middag og derefter selve festen.. Vi ses senere!