STINE GOYA SS13

Dette er faktisk mit outfit fra igår..men jeg havde ikke tid til at poste det igår, så her er det.. Jeg har heldigvis også lidt tid til at se nogle shows og et af mine favoritter indtil videre var Stine Goya’s… Jeg er vild med de bløde pastel farver, smukke guld detaljer og stylingen var top fed! Godt gået Stine!!

This is actually my looks from yesterday…but I didn’t have time to post it to you, so here it is.. I luckely also have a bit time to see some shows and one of my favorite for now is the Stine Goya show…I loved the look with soft pastel colors, beautiful golden details and the styling was amazing!! Thumbs up Stine!!

Suedes shirt: Part Two, Top: Allez Allez, Jeans Current/ Elliott, Shoes: Acne

Caroline Brasch looked amazing..

Favorite Emma Leth…

The finishing dress on Caro…WOW!