THE CROPPED KNIT

IMG_7538

IMG_7544I’m back in my old favorite jeans, that is probably my best jeans buy ever! Don’t think I will ever get tired of these..most of all because they are super comfortable and casual! Well I’ve been looking for a cropped knit for a while and by accident this old oversized sweater found it self  into my washing machine and shrink to a size zero.. I was actually gonna through it out, but then I thought I might work as a cropped knit..and yeah I think it works out..not that I would recommend this to anyone!

Jeg er tilbage i mine gamle yndlings jeans, som formentlig er mit bedste jeans køb nogensinde! Jeg tror aldrig at jeg bliver trætte af disse..mest fordi de er så super behagelige og casual! Jeg har været på udkig efter en mavekort strik og ved et uheld kom denne strik til at få en tur i min vaskemaskine, så den krympede til en mikro størrelse.. Jeg var på vej til at smide den ud, men så tænkte jeg at den måske kunne fungere som en mavekort strik..og ja den fungerer faktisk meget godt…men dog kan det ikke anbefales at gøre det samme trick!

Knit: Old Helmut Lang, Shirt: Acne, Jeans: Acne, Shoes: Dries Van Noten at Holly Golightly, Bag: Chanel